Zorgen voor een  kind met een handicap of ernstige chronische ziekte leidt er vaak toe dat ouders (vooral moeders) hun beroepsleven (tijdelijk) stopzetten of reduceren, of een sterk spanningsveld ervaren om de zorg, het gezinsleven en de arbeid te combineren. Als loopbaancoach met persoonlijke ervaring als zorgouder, sta ik jou graag bij in jouw zoektocht in het combineren van een loopbaanvraag en een zorguitdaging. Ook hier hanteer ik een oplossingsgerichte aanpak met accent op haalbaarheid en evenwicht, vanuit een diep respect voor de inspanningen die je al levert. 

 

Wil je meer weten: www.myfutureworks.be

My Future Works is een door de VDAB erkend loopbaancentrum.
Check of je aan de voorwaarden voor loopbaancheques voldoet.
Kom je niet in aanmerking voor een loopbaancheque, dan ben je ook welkom. Je spreekt dan een tarief af met je loopbaancoach.

Doe hier de check: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Bestel je eerste loopbaancheque online. Je betaalt 45 EUR voor een loopbaancheque en 4 uur coaching vanaf 1 januari 2024. Als het traject niet afgerond is na 4u loopbaancoaching, kan je nog een 2de loopbaancheque bestellen. Deze kost 45 EUR voor 3 uur vanaf 1 januari 2024.

Bestel hier je loopbaancheques: www.vdab.be/loopbaancheques

Je bent klaar om je traject op te starten!
Je krijgt van ons het loopbaanwerkboek waar we zo fier op zijn, een (verplichte) samenwerkingsovereenkomst en de gedragscode voor loopbaancoaches (die je hier al kan downloaden).

Weet dat je elke zes jaar in je carrière 2 loopbaancheques voor begeleiding kan aanvragen.