Als coach bij My Future Works ga ik samen met jou op zoek naar wat wél werkt, eerder dan ons te concentreren op jouw problemen en moeilijkheden. Samen met jou zet ik jouw Keuzekompas® scherp door een diepgaande individuele dialoog. Ik wil mensen ondersteunen bij het duurzaam bouwen van een carrière. Op jouw maat omdat iedereen anders is. Voor morgen omdat wie groeit in lijn met zijn of haar sterktes, ijzersterk zal zijn in zijn of haar job.

 

Wil je meer weten: www.myfutureworks.be

My Future Works is een door de VDAB erkend loopbaancentrum.
Check of je aan de voorwaarden voor loopbaancheques voldoet.
Kom je niet in aanmerking voor een loopbaancheque, dan ben je ook welkom. Je spreekt dan een tarief af met je loopbaancoach.

Doe hier de check: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Bestel je eerste loopbaancheque online. Je betaalt 45 EUR voor een loopbaancheque en 4 uur coaching vanaf 1 januari 2024. Als het traject niet afgerond is na 4u loopbaancoaching, kan je nog een 2de loopbaancheque bestellen. Deze kost 45 EUR voor 3 uur vanaf 1 januari 2024.

Bestel hier je loopbaancheques: www.vdab.be/loopbaancheques

Je bent klaar om je traject op te starten!
Je krijgt van ons het loopbaanwerkboek waar we zo fier op zijn, een (verplichte) samenwerkingsovereenkomst en de gedragscode voor loopbaancoaches (die je hier al kan downloaden).

Weet dat je elke zes jaar in je carrière 2 loopbaancheques voor begeleiding kan aanvragen.